Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2010. január 25., hétfő

Szakkör

Úgy látszik már kezdek gyógyulni, mert furcsa ötleteim vannak! :o))
Az előző bejegyzésem megjegyzései során egyszer csak arra jutottunk Latinkával, hogy mi lenne, ha indítanánk egy "szakkört"!. Csak úgy, magunknak. Néha összejönnénk, dumcsiznánk, teázgatnánk, kreatívoskodnánk.....stb. Az ötlet talán még sem olyan elvetemült, mert már Rita is "ráharapott"! Nézzétek meg a blogját (egyébként is érdemes)!

Más! Sajna az egyik karácsonyi(!!) ajándékom még mindig nincs kész, valahogy leragadtam vele. Veletek nem szokott előfordulni, hogy kötök-kötök, aztán mikor majdnem kész, nem megy tovább!!! A kis keresztfiamnak elkezdtem egy pulcsit kötni maradék fonalakból (ezt találtam) és most leálltam pedig csak egy ujja hiányzik, ami egy este alatt elkészülne. Megmutatom, most így áll (plusz egy ujj).

3 megjegyzés:

  1. Hajrá, hajrá, hajrááááá! Már csak egy kicsi kellene.... :))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lesz! Én is nagyon szeretek kötni, de évek óta nem jut rá időm :-((( Pár éve kötöttem magamnak 3 klassz gyapjú pulcsit, ezeket hordom még most is....A kicsiknek is kötöttem 2-2 db-ot, de Ők kinőtték. Sajnálják is nagyon, és szokták kérni, hogy kössek újat....de nem megy! Talán, majd ha egy nap 36 órából áll :-)))

    VálaszTörlés