Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2009. december 14., hétfő

Átok


Úgy érzem, el vagyok átkozva. Semmi nem sikerül! :o((((
Feladtam Kathanák (Latinka játéka), és Miaanyának (Andi játéka) a csomagot, de valahogy semmi nem úgy sikerült, ahogyan akartam. Ferde lett a kép, elkenődött a festék, nem kaptam sehol megfelelő "alapanyagot"....stb.
Aztán a tesóm ajándéka se jött össze, a keresztfiam esetében is előttem vették meg az utolsót (két helyen is) az áhított játékból, az anyukámnak sikerült megvennem, amit akartam, de jóval drágábban. Valahogy nem jön össze, pedig annyira szeretném!
Bár most így leírva, ezek LEGYENEK A LEGNAGYOBB PROBLÉMÁIM!!
Mindent szívből csináltam, és egyediek! :o))
Ez a hét JOBB LESZ! JÖN A KARÁCSONY!!
A CIPŐSDOBOZOM viszont nagyon jó lett! Egy 6 éves kislánynak csomagoltam.
Kedves ismeretlen kislány, NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT!!

6 megjegyzés:

  1. Jaj, hogy te milyen lelkis vagy és milyen lelkiismeretes.
    A lelkizést értem az ajándék-aggódásokra!!! ( Bár én is ilyen vagyok....mindig jobbat akarok!....Pedig a másik lehet éppen azt és úgy tartja szépnek!!!)
    A lelkiismeretest pedig a cipősdobozra....én is szerettem volna...és lehet még csinálok is, mert a jó múltkorában megbőgetett a riport, amit láttam!!:-((((
    Ha addig nem beszélünk, akkor kívánok neked Békés, boldog karácsonyt!

    VálaszTörlés
  2. Valóban ez legyen a legnagyobb problémád!
    Egyébként nincs neked elég idegeskednivalód? Azért rángattalak bele,hogy kikapcsolódj,nem azért,hogy még ezen is parázz:))))

    VálaszTörlés
  3. szerintem aki kapja nagyon fog neki örülni....mi mindannyian nagyra értékeljük az egyedi, saját készitésü dolgokat és tudjuk hogy a készitöje szivvel-lélekkel csinálta, akkor is ha egy varrás ferdébb lett vagy a himzésmintába hiba csuszott! Biztos vagyok benne hogy sikere lesz, fel a fejjel, amugy meg ha sok rossz dolog történik egyszerre, utána sok jonak kell jönnie :-))))

    VálaszTörlés
  4. Szia Drága!
    Töröld ki gyorsan ezt a negatív hozzállást gyorsan! Légy büszke a kezed munkájára! Tegnap megkaptam a csomagod és leesett az állam a döbbenettől, hogy mennyi szépséget alkottál nekem!!!! Nem is tudom hogy köszönjem meg neked!!
    A kutyis szatyorra lecsapott a fiam a dobozkáért a lányom csorgatja a nyálát :o))
    SZÍVBŐL KÖSZÖNÖK MINDENT! NAGYON NAGY ÖRÖMET OKOZTÁL NEKEM!! (Képeket teszek fel a blogomba ma fényképezek :o) )
    Puszillak!

    VálaszTörlés
  5. KÖSZI csajok! Nagyon édesek vagytok! Ma már jobb kedvem van, csak úgy szeretném, ha minden tökéletesen sikerülne! De megfigyeltem, ha másnak készítek valamit, mindig van "valami", de lehet, hogy ettől egyediek a tárgyak! :o))
    Katha reméltem, hogy mindenki talál valamit az ajándékok között! :o)) És a posta is kegyes volt!! A kutyis szatyor sajna tényleg nem lett jó (ezt a festéket még nem ismertem, és másképpen kellett volna használni), de gondoltam olyan kis "béna", HOGY az már jó! Ha érted, hogy mire gondolok! :o)))
    Csillus! NEKTEK IS BOLDOG KARÁCSONYT, de remélem még beszélünk!
    Latinka! Téged még elér a "bosszúm"! :o)))
    Rita! Te pedig továbbra is egy tünemény vagy!

    VálaszTörlés
  6. Látod, a mélypont után tényleg csak jó dolgok következnek! Már jobb kedved van, nem vagy dühös. :) Egyébként is, ismerem a munkáidat, biztos, hogy Kathának van igaza, és csupa szépséget küldtél neki. :)

    VálaszTörlés