Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2012. február 7., kedd

Ember tervez....


Gondoltam, ha már betegen itthon vagyok, legalább kreatívoskodok, varrok, kötök, alszok, olvasok...
Ehhez képest... ma annyit csörgött a telefon, mint máskor egész héten. Jött a postás, a vízórás, a csomagküldő... :(( Ennyit az alvásról!
De a többi tervem se megy! Már 4 napja nem kapok levegőt, és semmihez nincs kedvem, csak feküdnék, pedig lázam nincs. Az orrom már olyan, mint egy bohócnak! :DD
Pedig már mindent rákentem, amit ajánlottak, és már mindent megettem, megittam, bevettem, bekentem, bekötöttem, betakartam...stb, amit csak mondtak, ajánlottak, olvastam.
Mintha ezek a mostani baktériumok/vírusok ellenállóbak lennének! Nem gondoljátok??!!
Na majd holnap jobb lesz! :DDD

5 megjegyzés:

  1. Megértelek, így nem lehet gyógyulni! Kapcsold ki a telefonod és a csengőt!!! Én is kezdem a tüsszögést, orrfújást, de remélem, nem vírus, csak megfázás!... Jobbulást!

    VálaszTörlés
  2. Én mondtam:kalapkúra:)) de soha nem hallgatsz rám:)

    VálaszTörlés
  3. Próbáld ki a nózidra a körömvirág krémet! Nagyon jó fájdalomcsillapító hatása van és gyorsabban helyrejön tőle a bőröd :-)
    Gyors javulást és jobb kedvet Kívánok!

    VálaszTörlés
  4. Én ma a kezelés után lefeküdtem,a telefont lehalkítottam és máshol hagytam. A postás lehet,hogy csengetett, nem hallottam, helyette két papír került a ládába: holnap mehetek érte a postára.DE: jót aludtam.
    A nózidra tényleg körömvirág kenőcs.Nekem nagyon jól beválik a patikás nózikenőcs.Kicsit mentolos, így a dugulásra is jó.
    Gőzölsz is? Az is nagyon jót tesz.
    Gyógyulgassál!!!♥

    VálaszTörlés
  5. Szio! A természetes gyógymódokat próbáltam én is decemberben és januárban is...de nagyon nehezen akart elmúlni a nyavalyám. Szerintem is ellenállóbbak most a virusok és baktériumok.

    A telefont és csengöt pedig nyomd ki...bár én is be akartam jelentkezni nálad telefonon...de akkor nem zavarlak.:-))))

    Az orromra én meg a szölözsírt használtam és használom, mert az tünik a legjobbbnak.:-)))

    Amúgy meg betegen én nem tudok kreativoskodni.:-( Olyankor csak feküdnék és aludnék. Sok teát igyál és nézzél jó filmeket közben! Kikapcsolja a kisagyadat is!!

    Jobbulást!!!

    P.

    VálaszTörlés