2011. szeptember 18., vasárnap

Szerintetek?

Tudom, hogy csak a Jóisten alkot tökéletest, de... annyira akartam, hogy szép legyen ez az angyalka (még nincs szárnya), de valahogy semmi nem sikerült rajta. Bontottam, rosszul varrtam ...
De nem ez a lényeg! Szerintetek nem lett egy kicsit giccses, már mint úgy értem túl sok virág, masni...stb.
Szóval????


11 megjegyzés:

 1. Szerintem sem ...sőt inkább nagyon is jó!!! Már nagyon belejössz az angyalkákba!!!! Jaj, de kellene nekem is már varrni valamit...magamnak.(is) Na majd a j9vő hétvégén, vagy majd akkor sem..:-))))

  Szóval szerintem nagyon jól néz ki...és halálos a papucsa!!!:-))))

  VálaszTörlés
 2. Csilla! Csak, hogy tudd, nekem egyetlen egy angyalkám sincs, ez sem az enyém! :DDD

  VálaszTörlés
 3. Jaj!!!Nagyon nagyon jó így ahogy van!!! És igen...a papucs, meg a táska, nameghát a kendő:)
  Szuper!
  Nem is értem hogy hogy nincs egyetlen egy darabot sem a babákból?!

  VálaszTörlés
 4. Húha, nekem nagyon bejön! A színei nem a megszokott Tildásak, de ettől még inkább egyedi! Nekem a két kis csomag még mindig árván várakozik arra, hogy összeállítsam. Hát, igyekszem :) Viszont egy kérdés: a térdeiket nézegetem ezeknek a babáknak. Mindenképpen külön részletben kell megvarrni a lábszárát? Nem kell egybe szabni? Térdben hajolniuk kell? Ezek csak most tűntek fel máshol is.

  VálaszTörlés
 5. Krealady!

  A lábat egybe szabom ki,csak mikor térdig kitömtem, akkor varrom meg a térd hajlatot. Szerintem így jó, mert különben nehéz leültetni, mivel olyan hosszú lábú nő. :DD

  VálaszTörlés
 6. Értem. Na, a varrását nem tudtam, hogy így van megoldva, de az értelmét látom :) Köszi!

  VálaszTörlés
 7. Tündéri angyal, tök jó színekkel!!!:) Szárny nélkül is megállja a helyét! A hosszú lábai!..:))) Készen vagyok tőle!:)
  Ami a díszítést illeti - tudjátok, én nem vagyok ékszeres, meg nagyon nőcis, úgyhogy csak a fiús véleményem:)- a szatyira nem tennék masnit! A többi nagyon a helyén van! Te kérdezted..., ez az én véleményem. Látom, más nem írt, itt látszik a kakukktojás!:DDD Ja, és hogy tudd - lehet, hogy nem hiszed, de - nekem sincs egyetlen angyalkám sem!:DDDDDDDDD ez csak a poén lett volna..., remélem veszed az adást és nem komolykodsz!

  VálaszTörlés
 8. IMÁDOM:) mint minden munkádat:)

  VálaszTörlés
 9. Nagyon szupeerrr! De.. ha már kérdezted.. én nem tettem volna rá kitűzőt (vagy mit) :) A papucstól kész vagyok.... annyira jóóó! :)))

  VálaszTörlés
 10. Elég véleménynek, hogy első látásra szerelem és megvenném, ha eladnád? :D
  (pedig nem vagyok sem Tildababa szakértő, sem Tildababa rajongó. De ezek a színek...)

  VálaszTörlés