Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2010. szeptember 19., vasárnap

Rossz hangulat ellen

Ezt a kopogtatót egyszer a neten láttam valahol(?), remélem nem loptam senkitől, bár amit én láttam azon nem volt felirat és más mintájú anyagból volt. Így sikerült:

Ha közelebbről szemügyre veszitek, látható,hogy nem egy szépen kivitelezett munka. Sajnos nem megy mostanában semmi kreatív munka. Pedig régen ez volt a kikapcsolódásom,de most állandóan feszült vagyok,amikor varrok, akkor is tudattalanul kapkodok, így "ronda" lesz az eredmény. Rövidesen új munkahelyet kell(ene) - akár kevesebb pénzért - találnom, mert ennek nem lesz jó vége. Ez az állandó feszültség, a betegségek sorozata (most sem vagyok jól), mind pszichés. Szerintem! :DDD
Ugyanakkor nekem tetszik ez a kopogtató (nagyon), szerintem meg fogom újra varrni szebbre! Ez pedig az enyém marad!:DDD

7 megjegyzés:

  1. Nekem tetszik ez a kopogtató, még ha elégedetlen is vagy vele!:) Meg az ötlet is, hogy munkahelyet változtatnál! Látod, én is idősen ugrottam egy teljesen új vágányra és tök jó! Bár előbb tettem volna!!!
    Hétévente szükség van a változtatásokra, de van amiben sokkal előbb!!!...Pl.: a lakást átrendezni.., innen oda, onnan ide, hogy más legyen, kell a változatosság! Partnereben viszont szeretem az állandóságot!:)))

    VálaszTörlés
  2. Nem munkahelyet,hanem munkakört kellene változtatni,dehát ezt Te bagyon jól tudod. Egyébként neked még a munkahely sem okozna gondot,van más végzettséged is. De mi legyen velünk??? Én is nagyon unom már ezt a légkört,nem gondoltam pár éve,hogy lehet még rosszabb is. Tévedtem. Kezdem én is félteni magam,több szempontból is. De hova ugráljak,amikor a gyerekeket taníttatni kell? Kell a munkahely...
    Kár,hogy xszemezésből nem lehet megélni!

    VálaszTörlés
  3. Ajjaj... ha már a tudatalattid is ellenkezik és az egészségeden is kijön, akkor sürgető a kérdés.
    Popper Pétertől olvastam a minap...
    Egy gyerek megkérdi, hogy hol a játékom? A felnőttek többsége azt válaszolja, hogy ahova tetted. Milyen okos ez az egy szem felnőtt... A gyerek elgondolkodott ezen. Aztán felnőttként is ez foglalkoztatta őt, igaz, akkor már pszichológus volt... milyen okos ez az egy szem felnőtt... minden ott van, ahova tetted. A játékod, a boldogságod, a tetteid, a telefonod, stb... igaz, hogy a tárgyak és a fogalmak nem egy kategória, de a napokban ezen én is igen elgondolkodtam és rájöttem mennyire igaz. Ha boldogtalan vagyok, akkor annak az is lehet az oka, mert nem ott keresem a boldogságom, ahol az van... ahova tettem. Hátha te is csak eldugtad vhova és nem találod... :-) Remélem, hogy nem bántottalak meg ezzel a bejegyzéssel. Próbálj meditálni, jót tesz léleknek is és testnek is.

    VálaszTörlés
  4. A lényeget meg elfelejtettem:szerintem szuper ez a cucc! :)))

    VálaszTörlés
  5. Nagyon édi-cuki-ari az az alkotás!!! :)))
    Ne menj sehová, csak közénk! :))

    VálaszTörlés
  6. Nekem is tetszik az ajtódíszed...ezt már le tudtam volna írni korábban is.Csak a másik dolgodra nem tudtam mit reagálni!!!:-((( És még most sem tudok! tudnék...csak hosszú lenne.:-((
    Amúgy nem gondolkodtál még a Hold járásán??? Szerintem tuti, hogy az is befolyásoló tényező az idegességben, "nincs kedvem semmihez" hangulatban. (:-)))

    VálaszTörlés
  7. "Nem tudjuk megoldani az általunk okozott problémákat, ha ugyanúgy gondolkodunk, mint amikor létrehoztuk őket."
    - Albert Eistein -

    Én nagggyon szeretlek, ha ez vigasztal, de ha nem akkor is!

    Zsu

    VálaszTörlés