Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2010. augusztus 24., kedd

Jó és rossz hír

A jó hírrel kezdem, díjat kaptam batorbától! :DDDD
Köszi Csilla, nagyon kedves tőled, hogy olyan szépeket írtál rólam!

A díjat tovább kell küldeni! Jaj-jaj!!! Van, aki már megkapta, de még így is nagy a "választék", annyi kedves embert ismertem meg!!!
Én a következőknek küldöm:
Latinka: többen félreismerik (de jobb, ha tudjátok) ő egy segítőkész, kreatív "keresztszemező művész". Én az EGYENESSÉGÉT és a HUMORÁT imádom legjobban!
szegusz: ARANYSZÍVE van, és olyan jó vele nevetni. Remélem még sokat fogunk együtt kacagni!!!
Ildi: nem is tudom, de valahogy közel érzem magamhoz, olyan KEDVES, mindig jó érzés a megjegyzéseit olvasni.
Most legszívesebben felsorolnám az összes blogbaratnémat (pl. Tiffany-Andy vagy Rita - őket azért említem,mert már megkapták a díjat!!), de FÉLEK valakit kihagyok!!
Szóval NEKTEK IS KÜLDÖM A DÍJAT kedves olvasóim!!

A rossz hír! Ne haragudjatok, hogy mostanában nem vagyok aktív a kommunikációban, de közel 1 hónapja járok egyik orvostól a másikig, és nem találják a bajom! Így nincs nagyon kedvem netezni!
De a mélyből csak felfelé van út!! Bizakodom!!!! :DDDD

3 megjegyzés:

  1. Köszi!
    És ha őszinte,akkor érzek ebben egy kis "élt":))

    VálaszTörlés
  2. Ezzel mi is így vagyunk. Mi eljutottunk odáig, hogy valami allergia, ami nem a lakásban van, hanem a környezetünkben és az ingerli az immunrendszerünket és ettől kibukik az néha. Hja. Köszi... 3 hónap alatt négy antibiotikum kúra?! Most is kaptam, de azt mondtam magamnak, hogy természetes dolgokkal kikezelem magam, amennyire lehet, ha nem, akkor jöjjön a szuri. (A férjemnek a beleire és a felső légutakra hat, nekem általában csak a légutakra, de elég ez is.)
    Mielőbbi gyógyulást kívánok!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon köszönöm a díjat, hogy gondoltál rám, a problémáid közepette is!
    Remélem sikerül megtalálni a kórokozót, ami nem egyszerű a mai világban! Szerintem mindenki küzd valamivel, ami egyéni érzékenységből is adódhat és egy idő után magától is elmúlik!Az orvosok csak "darabokban" néznek, az a probléma! Egy jó belgyógyász kincset érhet!!! Ne hagyd magad!

    VálaszTörlés