Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2010. július 3., szombat

Üzenet


ÍGY szeretném érezni magam!
DE MÉG NEM lehet, még mindig dolgozunk a suliban, bár már mindenki azt hiszi, hogy a kitört a vakáció! Kicsit idegesít is, hogy már június 15. óta úton útfélen megállítanak azzal, hogy "milyen jó a tanároknak, mert nem dolgoznak!"
Néha legszívesebben ....
A lényeg július 10-ig még dolgozom, bár már nem teljes gőzzel. Aztán 1 hónap szünet (és NEM három!), bár tudom sok embernek ez sem adatik meg, de úgy érzem nekem már nagyon kijár. A szervezetem már jelzett is két hete a betegségemmel (övsömör - senkinek nem kívánom, bár én "olcsón" megúsztam), ami állítólag még hetekig éreztetni fogja hatását!
AZ ÜZENET:
1. Csilla nem feledkeztem el a "nyereményedről", küldeni fogom. :D
2. Csajok! Nem nagy kedvem van semmihez, annyira jó "punnyadni", most nem kreatívoskodom, nem blogozok! De néha olvasgatlak benneteket, és csodálom a műveiteket!
JÓ NYARAT NEKTEK! :DDDD

4 megjegyzés:

  1. Pihenj sokat!!! Aztán úgy is el fog kapni a kreativoskodás.:-))))Kellemes nyarat neked is!

    VálaszTörlés
  2. Szia! Na, én nem csodálkozom azon, hogy el vagy fáradva. Igaz, tanci vagyok én is, igaz, csak magántanító, de tegnap eljutottam arra a pontra, hogy nekem is kell a július, szünetelek ezért én is.
    Igaz, h magántanítóként nem 25-30gyerek ül előttem egyszerre, de sokszor elég az a néhány is. Koncentráció, extra figyelem, extra érzékenység.
    Igaz, nekem fülészetre sem kell mennem. (Van egy ismerősöm, szakmai átalomként az egyik fülére totál megsüketült.
    A 3hónapos szünetes szövegtől nekem is feláll a szőr a hátamon, mert a nővéreim még 38-40 fokos lázzal is mennek, vagy ha éppen végighányták az éjszakát, mert ők is elkapták kalicit... mert nincs helyettes. Amúgy meg... amit a szülők otthon nem hajlandóak megtenni, azaz a nevelést, ti a sulikban egyszerre fokozottabban próbáljátok beléjük sujkolni... Szóval, ha eddig csak feküdtél volna is megérteném. Minél előbb végezz, aztán kellemes pihenést kívánok!

    VálaszTörlés
  3. Amíg tanítottam, én is mindig azt hallgattam, hogy "de jó a pedagógusoknak, előttük az egész nyár.."!:((( Valakinek fel kéne világosítani a népet, mert nagyon bosszantó! Igaz, úgysem értenék meg, vagy nem hinnék el! Jó, hogy én már "szabad" vagyok!:)
    Sajnállak az övsömör miatt, mert az nagyon durva... Vigyázz magadra! Még egy kis kitartás!:)
    A szünetre kellemes kikapcsolódást, jó nagy alvásokat, meg "csak úgy.. levést, vanást" és CSAK azt, ami jólesik!:))) De azt nagyon!!!!:)

    VálaszTörlés