Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2010. június 13., vasárnap

Takarék

ldi megfogalmazása szerint "takarékon" vagyok, de csak itt a blogomban!
4 napig Erdélyben voltam (majd mutogatok), nagyon jó volt! :o))
Kivéve, hogy ma este az ügyeleten kötöttem ki,mert a derekam végig fájt Erdélyben, kaptam injekciót 3 helyre. Holnap pedig indul az érettségi, 2 napig elnök leszek (ilyen derékkal!):(((

3 megjegyzés:

  1. Háááát, minden jobb lenne, mint ülni órákig!:( Nagyon-nagyon sajnállak és átérzem, ismerem "közelről" ezt a problémát! Siettesd egy kicsit az érettségizőket, nekik is jobb lenne!:)))) "Az utolsó mondatot, ha kérhetném..." Ilyeneket mondj!:) Ebben a dög melegben,ennél népszerűbb semmivel nem lehetnél szerintem, sem a tanarak, sem a nebulók körében!:) De hát tudom, a szabál, az szabál... Jobbulást és várom/juk a képes beszámolót!
    Szeretném megkérdezni, hogy szabad-e - nem locsolni!pedig ránk férne -, ESETLEG nagy vonalakban "lenyúlni" üvegileg az ifjú párodat - ott lentebb -, mert rettentően tetszik!:) Persze, lehet hogy csak ábránd és megvalósíthatatlan üvegből, csak szívesen kísérleteznék vele! Ha nem, semmi gond, csak tudjam, mert nem szívesen teszek ilyet, de hát ez "szelerem" első látásra!:)

    VálaszTörlés
  2. Le lehet nyúlni(neked főleg :D), SŐT! hisz ez nem az én alapötletem!
    Az alapot (erős kartonlap) a KreatívHobby-nál(ez itt a reklám helye - www.kreatívhobbi.hu)lehet megrendelni, Picur család néven. Aztán mindenki úgy alakítja, ahogy akarja!

    VálaszTörlés
  3. Köszi, köszi! Engem nem érdekel az alap, elég a Te fotód, aztán lenézem, átnézem üvegre, ennyi..
    Hogy van a derekad??? Remélem, jobban!!! És a maturandusok is okosok/sak/ vagy -sük?:)))
    Jó nyújtózást éjszakára, gyűjts erőt holnapra!

    VálaszTörlés