Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2010. április 18., vasárnap

Erőm vége

Bocs, hogy mostanában nem jelentkezem, de mindig megnézem a blogjaitokat, elcsodálkozom mennyire csodás dolgokat készítetek.
Szóval most panaszkodni fogok egy kicsit, hogy jobb legyen a lelkemnek!

Az egyik kollégám "lelépett" (latinka, szegusz ne mondjatok semmit! :o))), és így "kicsit sok" dolgom lett.
Délelőtt helyettesítek, délután pedig a saját munkám végzem. 5 körül haza esem, de már 6-ra jönnek is a tanítványok. Két hét múlva érettségi és mindenki "megvadult", most akarja a 4 éves anyagot megtanulni! :o))
Persze kérhetnék segítséget, de nem akarok. Van, aki segítene, de pénz nincs érte,s én nem akarom terhelni. Van, aki kap érte pénzt, de azt inkább nem kérem meg, mert utálom, ha semmi nem jó, csak az, amit ő mond.
Pedig még csak most jön a neheze, két osztályom érettségizik, megyek emeltre javítani, vizsgáztatni, megyek elnökösködni. Ez a 2 hónap "halál" lesz.
Próbálok kreatívoskodni, de valahogy most az sem okoz örömet!
Ma elővettem a varrógépet, még nagyon béna vagyok, de ma teljesen elment a kedvem tőle. Semmi nem sikerült! Varrtam, bontottam......... :o((
Végül is elkészítettem a nyuszim ruháját, de valahogy nem voltam boldog tőle.
Nem értem, hogy mások család mellett hogyan csinálják, Ritáék a szakkörben már a foltvarrást "tanulják"! Nekem nem lesz időm!
A nyuszit azért megmutatom, ilyen lett:

9 megjegyzés:

  1. Mindenkinek vannak ilyen időszakai, amikor azok a bizonyos hullámok csapkodnak a feje fölött...Ha nem esik jól az alkotás, ne tedd! Olyan dologgal töltsd a nem létező szabad idődet, ami segít a feltöltődésben, ellazulásban....Ültess magokat :-))), aludj jó nagyot, vagy nézz meg egy jó filmet! Csak lazán! És képzeld magad az érettségiző gyerekek helyébe :-)))) Szerintem ez erőt ad! :-)))

    VálaszTörlés
  2. Andihoz csatlakoznék!

    Vegyél egy nagy levegőt, igyál egy finom teát. Ha nem okoz most örömet az alkotás, akkor tedd félre (a nyuszi pedig aranyos a ruhájával együtt).

    Szép hetet!

    VálaszTörlés
  3. Drága! Majd alakul a helyzet! Fő a pozitiv gondolkodás!:*)))) ( Mondom én!! ) A nyuszikád rucija amúgy aranyos!!!De ne erőltesd, amit nem kell...én pl. 1 hete nem csinálom a zacsitartó babát...mert elment a kedvem tőle ( bontottam, varrtam, bontottam...stb.)Majd eljön a kreativ időd is...érthető most a gimis dolgaid jobban "lekötnek". Legyen szép heted!

    VálaszTörlés
  4. Nem vagy egyedül!
    Én is azt mondom amit a többiek, annyit és akkor amennyi örömet okoz. A többi megvár, itt lesz később is.
    Nálam a blogok böngészése visz el túl sok időt, sokszor pont a varrogatásra nem marad. :)
    A nyuszid pedig szuper lett pöttyös ruhástúl, fülestül! :))

    VálaszTörlés
  5. Szerintem a nyuszi ruhája telitalálat, minden nyuszifiú őt akarja majd.:)

    VálaszTörlés
  6. A nyuszid tök édes! Nyugi! Szerintem is lazíts egy kicsit, amivel csak tudsz és hagyd a dagadt ruhát másra! Semmi nem ér annyit, hogy túlhajtsd magad és összeroppanj! Ha nem kapcsol ki a varrás, ne csináld!!! Fel a fejjel! A 2 hónap "halál"-ban is lesz némi élet, hidd el!:)))

    VálaszTörlés
  7. Köszi csajok! Nagyon édesek vagytok, hogy ilyen pozitív energiákat küldtök felém! :o)) Már is jobb!
    Csak attól szomorodtam el, hogy már alkotni sincs kedvem, de majd.......

    VálaszTörlés
  8. Kedves Tipikos! Igen, lazíts kicsit! Már mindjárt vége a nagy hajtásnak! A varrógépet azért messzire ne kerüld el, kíváncsi vagyok a munkáidra!

    VálaszTörlés
  9. erős csaj vagy, menni fog! :o) rádférne egy kiadós alvás! (a másikat nem mondom mit szoktak mondani :P) na szóval a nyuszid édes, és a ruhája is! piros és vagány nekem bejön!
    érettségi... kitartást!!
    Pusza

    VálaszTörlés