Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2010. február 10., szerda

Ember tervez, Magyar Posta Zrt. végez

Tegnap vidám szívvel, nagy örömmel írtam, hogy indítom a csomagot a barátnőmnek Németországba. Sajnos ez nem így lett. Nem tudom, hogy tudjátok-e mennyibe kerül egy csomag Németországba (0-1kg között), egy egyszerű, sima csomag (nem elsőbbségi, nem tértivevényes, nem ajánlott)!
Hát kapaszkodjatok meg! 8010 Ft!!!
Biztos én vagyok naiv, azt gondoltam, hogy pár ezer forint, de 8000! :o(((
Én ezt nagyon soknak tartom!
Így változott a terv - nagy szomorúságomra, teljesen elszomorodtam tegnap, elromlott a napom, amikor megtudtam - a babköszöntő + képeslap 850 forintért, levélként elindult Németországba, a garnitúra pedig a nagymamánál várja itthon a kicsit. :o)

5 megjegyzés:

  1. kérd meg Csilla párját, ha jön ide vissza (most megy haza hétvégére) hozza ki és adja itt postára 2-3 eur-nál nem kerül többe!

    VálaszTörlés
  2. Szeretném felajánlani a segitségemet. Peti pont most jön haza. Majd bemegyünk a csomagért a héten hozzád és a jövő hét elején már fel is adja...és tényleg potom pénzért. Anno egy nagyobb csomagnál mi is így csináltuk!!!!

    VálaszTörlés
  3. Köszi az ötletet csajok!
    Csilla! Nagyon édes vagy, ha hamarabb eszembe jut, szóltam is volna, de már megoldottam másképpen (hasonlóan), mert nem leszek itthon jövő hétig.
    Rita (ha olvasod)! A mackóm így csak jövő héten készül el!

    VálaszTörlés
  4. nem gond, igazoltan hiányozhatsz :-))))) A macit azért mutasd meg nekünk ha elkészült!!!!!

    VálaszTörlés
  5. 2 kg-ig levélként is feladhattad volna!!! És akkor az a 800-1000 ft a költsége, amit most fizettél! Én belföldön is így postázok, akár egy nagy tálat, akár egy lámpát. Levélként.

    VálaszTörlés