Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

2012. szeptember 27., csütörtök

A "legcsúnyább" angyal



Szegény angyalkám nincs még szárnya és a farmerdzsekije is darabokban van, pedig már nagyon indulna egy jó kis buliba. De sajna Ő csak itthon marad, az enyém lesz, mert olyan "csúnya" lett, hogy csak nálam lakhat.
Soha többé nem készítek ilyen anyagból ( a régi, kedvelt anyagomat kivonták a forgalomból) testet, szörnyen néz ki. Sajna kénytelen leszek Pestről anyagot szerezni, mert itt nem lehet kapni testszínűt.

LATINKÁTÓL


Latinka készítette nekem ezeket a gyönyörű pipacsokat, sajnos a párnahuzat nem lett szép, amire felkerült, de a hímzés GYÖNYÖRŰ!

2012. szeptember 7., péntek

Vándorkönyv

 
 Marti Martinelli érdekes ötlettel állt elő.

 ÍME, őt idézem:

Üdv minden kedves olvasónak. A "Vándorkönyv" lényegében egy könyvlánc, pontosan olyan, mint a már más blogokról ismert ajándéklánc, azzal a kivétellel, hogy itt kizárólag könyvet lehet küldeni. A lényege: megajándékozzuk egymást egy szép könyvvel. 

A játék menete és szabályai: 
 - minden hónapban indul, elsejétől a hónap végéig lehet feliratkozni, 
 - következő hónap 1-től 15-ig kell a könyvet elküldeni,
 - újdonság: hogy kinek kell könyvet küldeni, azt egy sorshúzás alapján fogom megállapítani, pontosabban felírom a neveket cetlikre, aztán sorba kihúzom a kalapból, majd közlöm a blogon :) nem kell új könyvet küldeni, jó az antikváriumi is, de azért ne legyen se szakadt, se hiányos :) és telefonkönyvvel se büntessünk senkit :) 
 - ha benevezel, megkérlek írj egy bejegyzést róla a blogodra, tedd ki a képet az oldalsávra és hirdesd a játékot, minél többen vagyunk, annál érdekesebb a játék, (bármilyen blogra ki lehet írni, nem szükséges könyves blognak lennie és csak egyszer kell róla írni) 
 a könyvet kérném ajánlott küldeményként feladni, mert sajnos sok esetben nem ért célba a küldemény és kár lenne érte, a kapott könyvet tovább is küldheted a következő hónapban, ha nem tetszik, ebből ne legyen harag (ezért ne írjatok bele, ha lehet). 
 - aki megkapta a könyvet, az szóljon, hogy lehessen követni. 
 A postaköltség miatt még arra is gondoltam, hogy legyen két kategória: Románia és Magyarország, de ezt még nem döntöttem el. Várom a ti véleményeteket is. Szóljatok hozzá, lássuk ki hogyan látná jónak.